Anmälan

Anmälan till tävlingar

Via denna sida kan du anmäla dig till skidtävlingar. Dessa tävlingar är antingen distriktstävlingar (DT), mästerskaps- eller nationella tävlingar.

Du kan anmäla dig till SkiCup från följande sida:  http://www.femman.fi/skidning/tavlingar/femman-cup/

Notera vid anmälan:
Man skidar i den klass som man fyller år under skidsäsongen. Skidsäsongen startar 1.11.


IF Femmans tävlingsanmälningar !

DETTA GÄLLER ALLA TÄVLINGAR UTOM Femman-Cup och Korsholms-cup

TILL ANMÄLNINGSSYSTEMET

Detta är IF Femmans nya anmälningssytem för tävlingar som ordnas av andra föreningar. Om tävlingen finns i listan så använd detta system annars kan man skicka en epost åt lrudnas(at) gmail.com och säga vilken tävling man vill vara med i och i vilken klass man deltar så fixar hon det vidare.

Om ert namn inte finns med i listan så meddela åt nicke (at) enlund.fi så sätter jag in det och anmäler er till den tävling ni önskar.

Kom ihåg att anmälningstiden i allmänhet går ut ca 4-5 dagar före tävlingen hålles. Så anmäl er i tid !

En kort förklaring, om man trycker på själva tävlingen så kommer man direkt till anmälningsformuläret, sedan går man bara vidare i det, väljer förening , sedan vem man vill anmäla, OBS, man kan kryssa i flera, sedan väljer man klass och till sist fyller man i vem som anmält. Trycker man på Visa anmälda så ser man vem som anmält sig från Femman, och väljer man INFO så får man fram info om själva tävlingen.

Om ni har frågor, kritik eller annars bara undrar om detta system så kan ni kontakta mig på 0500-568 330 eller nicke (at) enlund.fi

INFO:

För deltagande i mästerskaps och nationella tävlingar krävs det att du har licensen betald, i distriktstävlingar räcker det med ett Skipass. Vid problem och frågor om att anmäla sig kontakat i god tid före sista anmälningsdagen Linnea Rudnäs, som sköter anmälningarna och inbetalning av startavgiften tel. 3433076 eller 041-4469032.

OBS!

Ifall inte anmälningssystemet tar emot din anmälan så skall du ringa Linnea Rudnäs, som sköter anmälningarna på tel. 3433076 eller 041-4469032.