Nyheter

Orienteringsläger för barn 14-17 juni

Är du född 2010-2013 och vill orientera, leka och ha kul på sommarlovet? IF Femman Orientering och Korsholms Fritid och kultur ordnar dagsläger vid Botniahallen 14-17 juni. Info och anmälan hittar du här!

Orienteringsskola i Korsholm och Vörå

IF Femman ordnar en orienteringsskola för barn i skolåldern i Korsholm och i samarbete med Vörå IF i Vörå. Första tillfället är tisdagen den 27 april, men redan den 20 april ordnar vi föräldrainfo på webben. Mer info och anmälning …

Läs mera…Orienteringsskola i Korsholm och Vörå

Skärmträffen startar 8 april

Skärmträffsäsongen drar i gång den 8 april. Åtminstone i april är det självservice som gäller. Var hålls Skärmträffen? Kolla Rastilippu.fi. Vad kostar det och hur går det till? Kolla vår Skärmträffssida. Psst! Satsa på hela säsongen och köp ett EPSU-kort!

Kvarken-O 2020-2021 träningar startar

Vi inleder ett nytt orienterings samarbete med närliggande föreningar, tillsammans ordnar vi under vintern-våren självservice träningar för våra medlemmar och övriga som är intresserade. Dessutom ordnar vi en gång per månad möjlighet att springa ett test lopp på antingen 5 …

Läs mera…Kvarken-O 2020-2021 träningar startar

Kvartersorientering 202-2021

Kvartersorienteringen startar 16.11 ! Nytt för i år är att man kan köpa ett säsongkort även för kvartersorienteringen, se mera info här Läs igenom instruktionerna, de är nya till vissa delar i år !