Orienteringsskola

Orienteringsskolan 2021

Vill du lära dig orientera? Eller har du redan provat på och vill lära dig mera? Om du svarade ja på någon av frågorna så passar vår orienteringsskola för dig!

Orienteringsskolan ordnas på tisdagar med start den 27 april. Då lär vi ut orientering till barn i skolåldern (6-12 år) oberoende av förhandskunskaper. Vi värmer upp med lek, lär oss kartan och tar oss runt lätta banor.

Vill du veta mer om vad det handlar om? Vi ordnar föräldrainfo på webben tisdagen den 20 april klockan 18. Kom med, lyssna och fråga! Klicka här för att delta!

Vi träffas klockan 18 (ev. också grupper klockan 19) på tisdagar. Här är programmet:

20.4: Föräldrainfo (webb)
27.4: Botniahallens motionsspår
4.5: Botniahallens motionsspår
11.5: Botniahallens motionsspår
18.5: Smedsby skolcentrum

OBS! Samma datum ordnas också en orienteringsskola i Vörå tillsammans med Vörå IF. Klicka på länken för att hitta info och anmälning!

Anmäl dig till orienteringsskolan i Smedsby här. Max 40 deltagare. FULLT! Ställ dig i kö här!
Det är gratis att prova på tre gånger. Säsongsavgiften för juniorer upp till 14 år är 50 euro.

Vi kommer att dela in oss i små grupper enligt rådande restriktioner. Därför är det inte möjligt för föräldrar att delta tillsammans med barn på samma sätt som tidigare. För vuxna ordnar FSO en orienteringskurs på webben 25.4.

Vad händer sen? Efter de här fyra träffarna fortsätter vi orientera på Femmans tisdagsträningar, på träningstävlingar, tävlingar och motionsorienteringen Skärmträffen.

Frågor? Kontakta Josefin Torrkulla 050-5410650 (josefin.torrkulla@gmail.com).
Ta kontakt med oss om du vill komma med i vår Whatsapp-grupp!

Tips! Vi har samlat en hel del material om hur orientering fungerar på vår webb. Här kan du också öva på karttecken redan nu. Kolla in våra länkar!