Gästboken

Välkommen till orienteringssektionens gästbok. För att skriva ett inlägg behöver du fylla i namn och e-postadress. Innehåller ditt inlägg mer än två länkar så måste en moderator godkänna den före den syns. Detta för att minska möjliga spam. Man kan använda HTML-kod i sina inlägg, de vanligaste finns här nedan, dock med ett överflödigt mellanslag så att ni ska kunna se koden.

Klicka här för att visa exempel på HTML-kod

Fet stil < strong>Denna text blir fet< /strong>

Kursiv stil < em>Denna text blir kursiv< /em>

Modifierade länkar < a href="http://www.dinlänk.fi">Klicka här< /a>

Struken text < del>Denna text är struken< /del>

En bild från internet Ikon< img src="http://www.dinlänk.fi/bild.jpg" alt="Testbild" height="200px" width="200px" />

  • < li>Detta är ett listobjekt< /li>

 

avatar
Michael Torrkulla
Michael Torrkulla

Hej, vi arrangerar en träningshelg 25-27.1! Mera info senare.

Michael Torrkulla
Michael Torrkulla

Vi fortsätter med långlänk på lördag klockan 10.00 i Jungsund vid sportplan. Vi springer längs med I-J vandringsled. Dusch och bastu efteråt. Välkomna!

Michael Torrkulla
Michael Torrkulla

Denna veckas långlänk flyttas till SÖNDAG klockan i Jungsund vid sportplan. Vi springer längs med I-J vandringsled. Dusch och bastu efteråt. Välkomna!

Michael Torrkulla
Michael Torrkulla

Vi fortsätter med långlänk på lördag klockan 10.00 i Jungsund vid sportplan. Vi springer som vanligt längs med I-J vandringsled. Dusch och bastu efteråt, välkommen!

Michael Torrkulla
Michael Torrkulla

Lördagslänken fortsätter på lördag klockan 10.00 i Jungsund(sportplan). Vi springer eller går längs med I-J vandringsled. Dusch och bastu efteråt. Välkomna.

Jan-Anders
Jan-Anders

Mellandagsläger 28-29.12

Vi kommer att ordna ett mellandagsläger för alla intresserade, nybörjare som äldre elit. Start fredag kväll vid Botniahallen kl. 18.00 med inneträning. Lördag förmiddag samling kl 10.00 vid Jungsund, sportplan. Vi springer/går längs med I-J vandringsled. Dusch, bastu och mat samt samkväm efteråt. Sedan avslutar vi dagen med sprintträning i Smedsby. Alla är hjärtligt välkommna men anmäl i tid via IF5 orienterings kalender (Nimenhuuto) så att Michael T vet hur många han skall göra mat till.

Jan-Anders
Jan-Anders

Tack alla deltagare för en lyckad träningshelg! Jag hade kul, hoppas att alla andra hade det också.

Michael Torrkulla
Michael Torrkulla

Lördagslänken fortsätter på lördag.

Vi fortsätter med långlänk på lördag klockan 10.00 i Jungsund(sportplan). Vi springer längs med I-J vandringsled. Möjlighet till dusch och bastu efteråt. Hoppas att det blir ännu flera löpare denna gång.

Michael Torrkulla
Michael Torrkulla

Hej,
Vi kör igång med långlänken nu på lördag klockan 10.00 i Jungsund (sportplan). Långlänkens syfte är att under hösten, vintern och våren bygga upp en god grund för nästa sommar. Hoppas att så många som möjligt kommer med och springer en behaglig lördagslänk. Vi anpassar farten och längden så att länken passar för alla. Vi springer längs I-J vandringsled och efteråt finns det möjlighet till dusch och bastu.
Väl mötta,
Majkel

Henry Byskata
Henry Byskata

Trevlig säsongavslutning igår. Bara resultaten saknas:-)

Marianne
Marianne

För ivriga orienterare som har tråkigt i höstrusket, har Malax satt ut fasta kontroller – tre olika banor – 2,9, 4.0 och 5,2 km långa i Pixne. Gratis kartor inne i hallen.

Mikael Bäck
Mikael Bäck

Hej

Träning på tisdag, speciellt för de som siktar på långa FM, men förstås är alla välkomna. Möjlighet att välja skala. anmäl därför på nimenhuuto och kommentera ifall ni inte vill ha 1:15000. Samling och lite INFO (PM) kl. 18.00. Vägvisning från Kalapääkorsningen strax innan Norrvalla. (ca 10 min körtid).

Jessica
Jessica

Landsskapsstafetten i orientering ordnas söndag 2.9.2018 i Alajärvi.
Anmäl ditt intresse att delta i kommunens lag senast 15.8.2018.
https://www.korsholm.fi/uppleva/idrott/aktuella-evenemang/landsskapsstafetter/orientering/

Anders
Anders

Träning på Tisdag i Vassor kl 18. Träning av momentet “kompass”. Vägvisningfrån riks 8.

Bengt
Bengt

Grattis Alexandra och Micke till fina sprintinsatser.

karl Gustav Norrgrann
karl Gustav Norrgrann

Hur många Femmaiter är på väg till Oringen