Kvarken-O 2020-2021 träningar startar

Vi inleder ett nytt orienterings samarbete med närliggande föreningar, tillsammans ordnar vi under vintern-våren självservice träningar för våra medlemmar och övriga som är intresserade.
Dessutom ordnar vi en gång per månad möjlighet att springa ett test lopp på antingen 5 km eller 10 km i Gerby.

För Femmans medlemmar är det gratis att delta men man måste anmäla sig en gång för att få kartorna via epost och till testloppen bör man anmäla sig varje gång.

Dessa föreningar deltar i samarbetet:
F Femman, Vaasan Suunnistajat, IF Malax, Solf IK, Laihian Luja, Pohjankyrön Rasti, Ylistaron Kilpa-Veljet ja Suunta-Jurva

MERA INFO FINNS HÄR

Friidrottens säsongsavslutning 15.11.2020

Välkommen på säsongsavslutning i högstadiets matsal 15.11.2020 kl 18.00

Det delas ut priser för Aktia cupen, Terräng cupen och andra priser som man förtjänat under året.
OBS Alla som deltog i Aktia cupen får pokal i år, förutsatt att man betalat säsong/cup avgiften.
Kom ihåg att ta med lotteripriser (värde 0-10€).
Kaffe & saft med tilltugg serveras under kvällen.
Vi tar hänsyn till rådande anvisningar och deltar endast om man är helt frisk!
/Styrelsen