ÄREVARVET 2019
“Vi i Femman”

logo Orientering – Skidning – Friidrott

Välkommen till IF Femmans ärevarv !

Tidpunkt: 16.8 kl 18:00
Plats: Centralidrottsplan vid Botniahallen

I Ärevarvet, som är en av IF Femmans viktigaste inkomstkällor, hjälps vi alla åt att få
Pengar främst till vår fina barn- och ungdomsverksamhet. I fjol hade vi ca 50 deltagare och i år
hoppas vi på ännu flera ärevarvsdeltagare.

Ärevarvet kommer att hållas fredagen den 16.8 kl.18.00 vid Centralidrottsplanen vid Botniahallen. Detta Ärevarv är till för ALLA, Vi hoppas att evenemanget kunde locka många aktiva samt andra som vill vara med och göra kvällen gemytlig, ha roligt tillsammans och samtidigt stöda föreningsverksamheten.

Det finns en ”Ärevarvsapp” som underlättar när man samlar sponsorer. Denna app laddas ner från app butiken och så registrerar man sig. Sedan kan man använda den till lite olika saker för att skicka/samla sponsorer, (vid problem kontakta nicke(at)enlund.fi ). Annars kan man även använda det vanliga systemet med papper och penna.

Så kom med och delta själv eller stöd föreningen genom att ge ett bidrag åt någon av våra idrottare som springer! Stödet kan basera sig på antalet varv eller som en klumpsumma. När ni lämnar in listorna meddela vilken sektion ni stöder.

Ju flera som deltar, ju mera pengar vi kan samla in, desto bättre förutsättningar kan vi erbjuda våra aktiva.

Minsta sponsorsumma är 15 euro.

I samband med ärevarvet finns det möjlighet till loppmarknad för begagnade idrottsartiklar. Kontakta Victor Lövdal 050-4065335/victor(at)lovdal.fi ifall du har något du vill sälja.

IF Femmans tre sektioner hälsar dig välkommen till Ärevarvet!

17.30 Insamling av listor
18.00 Startskottet
19.00 Ärevarvet klart

IF Femman tackar för din viktiga medverkan!